URBots en 3a posició en l’ADC 2018

El nostre equip format per 5 estudiants de primer d’enginyeria informàtica, ha quedat tercer juntament amb la universitat de Valladolid, repetint podi per segon any consecutiu en aquesta competició.
L’equip URBots de la URV ha estat un dels quatre millors equips de la final de l’Autonomous Driving Challenge, la competició universitària de vehicles autònoms que es va celebrar els dies 23 i 24 de novembre a Madrid.

 

 

 

 

Les universitats que van arribar a la final i contra les quals va competir la URV van ser la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universidad de Vigo, la Universidad de Valladolid, la Universidad de Málaga i la Universidad Politécnica de Madrid.

 

Afegeix als marcadors aquest enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.