URBots es presenta als nous alumnes de la ETSE

Aquest migdia, els tres membres de la Junta Directiva d’URBots (Gerard Miró, Marc Pérez i Jordi Ramírez), han realitzat dos conferències als nous estudiants del curs 2016-17 de la Universitat Rovira i Virgili.

Durant aquesta presentació, han informat de tots els projectes que tenen actualment i que estan desenvolupant i tota la informació referent a URBots. Aquesta intervenció ha estat possible gràcies als professors Àngel Cid i Maria Ferré i han estat emmarcades dins de l’assignatura Orientació Professional i Acadèmica que realitzen tots els alumnes dels graus que actualment té en oferta l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria.

Aquest curs estarem presents a moltes activitats que realitza la universitat i també a la zona de Tarragona. Fins aviat!

Esteu interessat en conèixer que s’ha parlat a la conferència i t’agradaria informar-te del que fem? Podeu revisar el PowerPoint que hem realitzat o contactar amb nosaltres per correu electrònic a urbots@urv.cat o amb el formulari de contacte d’aquesta mateixa pàgina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *